Smakrik rätt med saftiga kycklingbitar och broccoli i en sötsyrlig apelsinssås med lite sting. En favorit från det kinesiska köket, tillagad med kärlek i Sverige. Tillagning: Stick hål i plasten med en gaffel och värm i mikro på 750W i 3 min.
Kokt ris* 49%, Apelsinsås 24% (vatten, ketchup (vatten, tomatpuré, socker, ättika, modifierad stärkelse, salt, lök, krydda), paprika, lök, apelsinkoncentrat* <2%, socker, vinäger, pressad vitlök (vitlök, salt), salt, modifierad stärkelse (E1414), ingefära, hönsbuljong (salt, maltodextrin, arom, jästextrakt, kycklingpulver (kyckling, antioxidant (rosmarinextrakt)), kycklingfett (innehåller antioxidant (rosmarinextrakt)), lökpulver, lökjuicekoncentrat, socker, krydda, solrosfröolja), chiliflakes), Kyckling* 19% (innerfilé av kyckling, druvsocker, salt, tapiokastärkelse, träsocker, glukossirap), Broccoli* 8%. *Ursprung: EU/Icke EU.
Energi: 1977 kJEnergi: 472 kcalFett: 3,4 g - varav mättat fett: 0,9 gKolhydrater: 80 g - varav sockerarter: 17 gProtein: 27 gSalt: 2,2 g
Tillagning: Stick hål i plasten med en gaffel och värm i mikro på 750W i 3 min.