Smakrik wok med kycklingbitar och krispiga grönsaker i en fyllig japansk teriyakisås med lite sting. Tillagad med kärlek i Sverige.Tillagning: Stick hål i plasten med en gaffel och värm i mikro på 750W i 3 min.
Kokt ris 46 %, Teriyakisås 26 % (vatten, soja (vatten, sojabönor, majsmjöl, salt, färgämne (sockerkulör), lök, socker, ingefära, citronjuice (från koncentrat), sesamolja, pressad vitlök (vitlök, salt), majsstärkelse, hönsbuljong (salt, maltodextrin, arom, jästextrakt, kyckling- pulver (kyckling, antioxidant (rosmarinextrakt)), kycklingfett (innehåller antioxidant (rosmarinextrakt)), lökpulver, lökjuicekoncentrat, socker, krydda, solrosfröolja), chiliflakes), Kyckling 15 % (innerfilé av kyckling, druvsocker, salt, tapiokastärkelse, träsocker, glukossirap), Grönsaker 8 % (orange morot, gul morot, broccoli, minimajs, vattenkastanj).
Energi: 2461 kJEnergi: 588 kcalFett: 4,5 g- varav mättat fett: 1,1 gKolhydrater: 105 g- varav sockerarter: 41 gProtein: 29 gSalt: 5,1 g
Tillagning: Stick hål i plasten med en gaffel och värm i mikro på 750W i 3 min.